Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/public/sites/www.kwcculemborg.nl/wp-content/themes/jrd-bootstrap/functions.php on line 73
VWO | KWC Culemborg Groep 8

VWO

Ben je nieuwsgierig, vind je leren best leuk en krijg je waarschijnlijk een vwo advies? Op het vwo van het KWC kun je atheneum of gymnasium doen. Je leert over veel verschillende dingen en mag zelfs af en toe al kennis maken met de universiteit. Meteen vanaf de eerste klas!

Op het vwo ontwikkel je je zes jaar lang, in de breedte en in de diepte. Via gewone schoolvakken. En via extra schoolvakken in de KWC-keuze uren, denk daarbij bijvoorbeeld aan Chinees, Spaans, filosofie of schermen. Volop kansen om je kennis te vergroten.

Of je kunt kiezen voor tweetalig onderwijs. Dan krijg je de helft van je vakken in het Engels. Moeilijk? Dat valt best mee. Je leert al heel snel samen te werken met leerlingen in het buitenland door excursies en uitwisselingen. Zo ontwikkel je internationale vaardigheden. In de eerste klas ga je al naar Engeland!

Je kunt altijd kiezen voor extra sport.