Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/public/sites/www.kwcculemborg.nl/wp-content/themes/jrd-bootstrap/functions.php on line 73
VMBO | KWC Culemborg Groep 8

VMBO

Heb je het advies vmbo-theoretische leerweg (tl)? Dan kom je in een kansklas op de Beethovenlaan.

Heb je het advies vmbo-kader? Dan kom je in een kansklas op de Gershwinhof.

Heb je het advies vmbo-basis? Dan kom je in een kansklas op de Gershwinhof.

Je gaat ontdekken wat je kunt en wat je wil! Wij staan voor je klaar, want wij geloven in jouw mogelijkheden. Wij helpen je om de beroepsrichting te vinden die bij jou past. En om je diploma te halen.

Je krijgt de gewone schoolvakken, zoals Nederlands, Engels en wiskunde. Maar je kunt ook vakken doen op havo-niveau in de tl-kansklas. Of op tl-niveau in de kader-kansklas. Als je dat wilt en er goed in bent. Iedereen krijgt de kans!

Je krijgt ook beroepsgerichte vakken. Je leert bij allround over dingen die in élk beroep nodig zijn. En je leert over zes beroepsrichtingen: Communicatie & Presentatie, Ondernemen, Gastvrijheid, Activiteiten, Zorg en Wellness. In levensechte ‘werkstations’ op school! Je ontdekt wat jou aanspreekt, met hulp van onze docenten en loopbaancoaches.

En je kunt ook tweetalig onderwijs doen in het hele vmbo. Bij tto krijg je een deel van de lessen in het Engels. Je doet opdrachten over internationale samenwerking. En je kunt een certificaat Engels behalen. Iets voor jou? Doen!

Je kunt altijd kiezen voor extra sport. Maar ook kan gekozen worden voor extra kunst of extra drama bij de Bk en Kt opleidingen.

Filmpjes

Bekijk hier het filmpje van de ideale schooldag van Mees <klik hier>

Wat is VMBO-Allround? Mees laat het in dit filmpje zien <klik hier>